leikkihetki vieraan kanssa...

Erotic Forums Various Other Topics

Empty Avatar
Tuesday 26 January 2016

BDSM-leikit

Terve!

Tämän parin mies tykkää myös rajummista sessioista.Oman naiseni kanssa en niin rajuja juttuja koskaan harrasta, koska en voi olla uskottava kun neiti tietää että välitän ja rakastan häntä.

Olen siis tutustunut muihin naisiin joilla samoja mieltymyksiä. Suhteellisen uusi tuttavuus on semmoinen 22 vuotias pieni, ihana ja kaunis mimmi, Milena, jonka kanssa olen leikkinyt..

Meillä on ollut kaksi sessiota aikasemmin. Molemmat ovat olleet aika rajuja. Puhumme tytön kanssa todella paljon asioista etukäteen. On tärkeää, että molemmat tietävät missä raja menee. Haluan tietysti myös tietää, miten voin tyydyttää häntä mahdollisimman paljon.

Meillä on tottakai turvasanat. Keltainen tarkoittaa, että mennään rajoilla. Punainen että lopetettava heti kaikki sekä vapautettava jos sidottuna yms.

Oma naiseni kysyy sessioistani jälkeenpäin. Hän haluaa tietää mitä olemme tehneet ja hänestä on ihan kuulla että olen saanut toteuttaa itseäni.

Viime aikoina ollaan puhuttu että hän haluaisi tulla seuraamaan, mitä teen. Millasta se on oikeasti.

Puhuin tän Milenan kanssa asiasta ja sovittiin, että toteutamme sen joskus niin, että että hän ei tiedä.

No perjantaina se päivä koitti, vaikka Milena ei sitä tiennytkään.

Tapasimme ja lähdimme ajamaan meille. Matkalla oli jo pientä tukistelua ja alistusta sekä läppäisyjä .Näin kuinka hän nauttii siitä. Sinä aikana naiseni valmistautui kotona ja laittoi sukkanauhat ja stayupit ja odotti että saavumme.

Kun olimme perillä käskin Milenan valmistautumaan ja hän totteli kiltisti. Kun hän oli valmis, olin myös minä ja hän tuli viereeni ja polvistui. Ei sanonut mitään vaan odotti ja kysyin oletko valmis? Johon hän vastasi myöntävästi. Kysyin että valmis mihin? Vastaus oli vaimea: "olen valmis olemaan sun pikku lutka". Kysyin muutaman kerran uudestaan, kunnes kuulin hänen sanovan kovaa OLEN SUN PIKKU LUTKA.

Nousin ylös, tarrasin Milenaa hiuksista kiinni ja nostin voimalla ylös. Hän nousi ja tiesin sen sattuvan. Milena seisoi edessäni katsoi syvälle silmiini ja varmistin vielä asian ja muistutin häntä turvasanoista. Hän oli siis täysin valmis.

Sitten aloitimme.Tarrasin häntä samantien hiuksista ja repäisin hänet maahan että hän osittain kaatui. Menin perässä ja painoin häntä voimalla maata vasten ja läimäytin avokämmenellä kasvoille. Huusin että miksi se tuhma huora on ollut tuhma ja ollut poissa? Hän pyysi anteeksi. Sanoin: "tiedäthän että seuraa rangaistus?" Vastaus oli innokas JOO.

Käskin hänet polvilleen eteeni kuin koiran ja hän totteli. Otin muovista nauhaa/teippiä, ja käärin sen käärin hänen kaulansa ympärille suojaksi. Kun teippi oli kaulalla, otin paksun ketjun ja laitoin sen hakasella kaulan ympäri. Vedin hänet ketjusta ylös suutelemaan minua. Samalla tarrasin häntä hiuksista lujaa kiinni ja vedin päätä taaksepäin. Aloin suudella ja näykkiä kaulaa ja käteni vaelsi kropalla. Hyväilin sitä pikku pyllyä voimalla ja käteni vaelsi jalkojen väliin. Kun käteni kosketti hänen klitorista huomasin miten hän kiihottu ja jännitty. Revin stringit pois ja kokeilin sormella ja se pikku lutka oli jo aivan märkä. Hieroin hetken kunnes lopetin ja pakotin milenan polvilleen ja kaivoin munani esiin. Näin että se olisi halunnut imeä mutta ei uskaltanut. Annoin hänen vain katsella, ja kysyin "Mitä katselet?" Vastaus sun ihanaa kyrpää. Kysyin:" Miksi?" "Tahtoisin imeä sitä." Kysyin uudestaan ja vastaus oli kova ja selkeä. Otin päästä kiinni ja työnsin munan syvälle kurkkuun.

Samalla otin nenästä kiinni ja painoin että milena ei saanut hetkeen happea. Otin munani ulos ja hän haukkoi hetken happea kunnes alkoi imemään mua. Hetken päästä lopetin ja vein ketjusta voimalla sen isolle olohuoneen pöydälle. Pöytä on itse tehty ja suunniteltu että se on lantion korkuinen. Työnsin hänet voimalla pöytää vasten että hän oli paljas pylly pystyssä. Kahlitsin kaulasta hänet pöydän jalkaan että ketju oli kireällä. Silittelin ja hieman kynsillä raavin kylkiä ja annoin kovan läpsyn pyllyle. Kuulin nautinnollisen huokauksen ja voihkaisun. Annoin lujemman ja nautinnon ääni koveni. Silittelin ja kiusasin otin hiuksista kiinni ja hieman ravistin että tuntuu. Otin toisen viileän ketjun millä silittelin selkää ja pakaroita.

Huomasin että hän odottaa joten jatkoin vain kiusaamista kunnes annoin painavalla ketjulla kevyen kiusaavan iskun perseelle. Huomasin ja kuulin että se sattui jatkoin kiusaamista kunnes annoin uuden ja kovemman iskun. Kuulin äänestä että sattui. Hyväilin kroppaa ja aloin hieroo klitorista ja huomasin kuinka märkä hän oli. Työnsin sormeni sisälle hieroin hetken aikaa kunnes lopetin. Menin pään viereen ja vedin hiuksista päätä ylös ja kehotin olla urhea. Kilistelin ketjua pelotellen. Ja annoin kämmenellä pikku läppäsyn. kunnes otan taas painavan ketjun ja lyön muutaman todella kevyen ja taas lujemman. Löin vieläkin kovempaa, koska halusimme hakea rajoja. En saanut reaktiota, joten löin häntävielä kovemmin. Silloin kuulin "KELTAINEN". Silitin Milenaa ja annan muutaman kevyen iskun ja vapautin hänet ja kehuin urheaksi. Hän nouse pöydältä seisomaan ja vedän ketjusta luokseni ja suudeltavaksi sekä hyväiltäväksi. Lopetan ja katselen halveksuvasti ja vedän sen ketjusta maahan vedän sitä ketjusta hieman perässäni ja lyön avokämmenellä kylkeen ja poskelle. Istun päälle ja kuristan häntä ja hellään otetta kunnes taas jatkan taputukseen asti ja vapautan... Hetken hengen haukkomisen jälkeen silittelen poskesta ja annan rauhoittua.

Nostan hänet ketjusta pystyyn ja huomaan että ketju tuntuu ikävältä. Päätän viedä hänet alakertaan ja käsken odottamaan portaiden alapäässä ja käyn laittamassa musiikin päälle. Menen hänen luokseen ja peitän silmät ja käsken hänet maahan... Otan ketjusta ja alan taluttaa sitä alakerrassa silmät sidottuna. Naiseni näkee kuinka tulemme ja hän hymyilee leveästi. Kierrämme hänen ympäri muutaman kierroksen. Vien milenan hänen eteen ja nostan ylös laitan käsiin kahleet. Kahlitsen kädet ylös ketjuun ja alan kiusailla häntä kunnes annan piiskaa pikkuhiljaa kovempaa kunnes kuulen keltainen. Lopetan ja silittelen ja hieron hänen märkää pillua ja kiusailen ja hän on armoillani.

Otan kylmän ketjun ja painelen sillä kroppaa. Samalla silittelen ja kiusailen.

Kunnes lyön ketjulla perseelle nätisti. Taas kiusailen ja lyön kovempaa ja huomaan kuinka koko kroppa jännittyy. Lyön uudestaan ja kuulen keltainen. Menen silittelemään ja suutelemaan ja irrotan hänet samalla. Käsken kontalleen ja kierrätän penkin viereen ja käsken taas istumaan kun koiran ja hän tottelee. Käsken sulkea silmät ja otan silmälapun pois ja avamaan silmät hitaasti. Hän huomaa naiseni edessä valtaistuimella, totean että hän on valtiatar palvo sitä ja milena alkaa silittelemään ja hieromaan hänen jalkoja. Annan hänen hetken jatkaa ja Kysyn haluuko valtiatar herkkuja? valtiatar haluu ja milena syöttään häntä herkuilla mitkä oli vieressä. Valtiatar tykkää että sen varpaita imetään ja käsken milanan hiero ja hyväillä niitä ja hän tottelee. Hetken palvottua valtiatar kysyy haluatko huoraa munaa ? Milena nostaa innokaan katseen ja vastaa myöntävästi ja valtiatar käskee anelemaan. kun hän hetken on sitä nätisti pyytäny ja anellut hän kans sitä saa.

Vien milenan sängylle ja heitän hänet vatsalle. pienen kiusaamisen jälkeen työnnyn takaata sisään. Olen paikallani kunnes Milenan lantio alkaa keinua ja anna sen hetken jatkaa... Läppäsen häntä ja kysyin annoinko luvan ? Et antanu kuuluu vastaus... Painan hänet sänkyä vasten ja alan nussia häntä rajusti ja kuulen kuinka hän voihkii nautinnosta. Nussin hetken aikaa rajusti kunnes lopetan ja nostan hänen perseen pystyyn sängyn laidalle. Laitan munani sisään ja vaan seison. Milena odottaa kiltisti kunnes annan käskyn nussi mua. Samantien hän työntyy voimalla mua vasten ja alkaa liikuttamaan lantiotaan ja aloittaa työnsä. Katselen kuinka lantio keinuu munaani vasten. Otan hiuksista kiinni ja vedän häntä itseäni vasten ja nussin myös itse häntä ja vauhti kiihtyy... Lopetan ja hetkessä kaivan liukkarin esiin ja vaihdamme reikää ja pikku hiljaa avaan sitä sormellani nätisti. Kunnes vaihdan hetkenpäästä munani tilalle ja saamme munani sisään. Jatkamme hetken kunnes kysyn:onko hyvä pyllypäivä? Nään pään pudistuksen ja lopetamme.

Painan hänet sänkyä vasten ja käännän pään valtiatarta kohden ja käsken katsomaan häntä silmiin. Otan steariinia mitkä ollut alhaalla sulamassa ja kaadan sitä pakaroille sekä selkään ja nään miten Milena jännittyy kivusta ja nautinnosta. Silittelen hieman ja annan steariinin jäähtyä ja otan sytkärin. Sytytän sen kynttilästä ettei ääni kuulu ja käytän liekkiä iholla ja kun nään liikkeestä että alkaa polttaa lopetan. Jatkan hetken aikaa kiusaamista ja sulatan steariini lammikoita selässä. Lopetan kiusaamisen ja annan hänen hieman odottaa ja silittelen häntä kunnes käsken hänet päälleni ratsastamaan.

Milena tottelee ja aloittaa ratsastamaan nätisti kunnes käsken kiihdyttämään vauhtia ja samalla läpsäsen häntä lujaa pakaralle. Tunnen kuinka pakaroita kuumottaa piiskaaminen ja olen hänelle hieman hellempi ja katson kuinka hän nauttii munastani. Samalla hyväilen hänen rintojaan. Kunnes käsken hänet pois päältäni. Laitan hänet selälleen ja tulen päälle ja kiusaan hetken munallani ennen kuin alan nussia häntä ja käteni hakeutuu kaulalle. Pidän häntä siitä paikallaan kun nussin häntä lujaa.

Milena katsoi minua kysyvästi, otti kädestän kiinni ja painoi sitä kaulaansa vasten. Tein työtä käskettyä ja aloin kuristamaan häntä. Silmistä näkyy kiima ja nautinto ja se on todella kiihottavaa. Milena on yleensä kovaääninen, mutta hän voihki vaimeasti. Huusin hänelle: " Ei kuulu ääntä? Huuda KOVEMPAA jos siltä tuntuu". Hän antoi huudon kuulua. Kesken kaiken hän alkoi asettelemaan hiuksiaan paremmin ja läppäsen sitä kasvoihin. Huudan hänelle että "tämä ei oo kaunesukilpailu vitun lutka ja sylkäsen häntä kasvoihin". Hän vain hymyilee ja painaa kättäni että kuristan häntä kovempaa ja nussin rajusti. Hän laukeaa allani ja tärisee orgasmin voimasta. Tunnen kuinka sen pillu sykkii ja myös minä tulen...

Nousen päältä pois ja repäsen kortsun pois ja laukean paineella hänen rinnoille ja naamalle... Milena hymyilee tyydytettynä ja tyytyväisenä. Sanon valtiattarelle että saammeko rauhan ja hän poistuu. Otan Milenan kainaloon ja silittelen ja pidän hyvänä ja sanon että leikki on ohi.

Guest