lauantain seikkailuja 1/2

Erotic Forums Various Other Topics

Empty Avatar
Tuesday 26 January 2016

Tarina jaettu kahteen osaan..

Päivä meni remppaillessa ja asioiden hoidossa. Illemmalla olin tulossa kotiin. Tiesin että meillä oli kotona kämppikseni herra H erään Sannan kanssa, naiseni sekä ystävämme matti.

Kun astuin kuistille kuulin ulos musiikin. Astuin ovesta sisään ja näin kuinka naiseni ratsasti ja leikii sannan sylissä stringit ja rintsikat päällä. Matti hieroi ja hyväili samalla naiseni selkää ja niskaa. Näky oli hieman hämmentävä. Otin päällysvaatteet pois ja menin lähemmin katsomaan heidän touhujaan. Ja näyttihän se pirun kuumalle ja hyvälle. Kysyin, saako liittyä seuraan ja vastaus oli ilman muuta.

Menin pikaisesti suihkuun ja kun tulin sieltä jo naiseni maisteli sannan pillua. Olohuoneen lattialla oli iso patja missä sanna makasi kun naiseni nuoli häntä. Matti samalla hyväili naiseni ihanan pyöreitä pakaroita ja näky oli upea. Herrah oli sannan rintojen kimpussa ja minä liityin seuraan. Hetkessä sanna alkoi hyväillä kyrpääni ja se alkoi kovettua kovaa vauhtia. Kun aloin olemaan kova niin sanna halusi jotain suuuhun pantavaa ja sehän passasi. Tarjosin munaani sannalle ja se alkoi imeä ja hyväillä sitä samantien. Samaan aikaan kun minä ja herra H hyväilimme sannan rintoja. Ja pelailin silmäpeliä oman naiseni kanssa ja se oli mielettömän ihanaa. Katsella kuinka se nuolee pillua ja samalla flirttailee kanssani. Sitä jatkui hetken kunnes hän vinkkasi lähemmäksi. Menin hänen viereesän ja naiseni ilmoitti pane mua. Sanoi sen verran tiukasti, että tein työtä käskettyä. Aloin pikkuhiljaa nussia häntä takaapäin varovasti että hän voi samalla nuolla. Matti antoi hänelle välillä pieniä kämmenen iskuja pakaralle. Hetkenpäästä käskettiin kiihdyttämään tahtia ja tottelin. Ja naiseni alkoi voihkia ja nauttimaan.

Sanna jäi meidän huomiotta mutta Matti ja herra H otti hänet hellään huomaansa ja saimme hetken keskittyä toisiimmie ja rajuun nussimiseen. Se oli kivaa ja ihanaa kuten aina. Kun olimme hetken jatkaneet ja aloimme rauhoittumaan. Herrah tuli viereemme ja totesin naiselleni et voisin lähteä "vieraisiin" mene mene oli vastaus. He alkoivat leikkiä yhdessä voimakkaalla vibralla mihin naiseni on ihastunut. Minä innoissani menin vieraan naisen luo hieman leikkimään ja kiusaamaan nännejä. Samalla Matti nussi sannaa takaapäin ja kävin istumaan olohuoneen pöydälle. Sanna tuli lähemmäksi ja otti munani syvälle suuhun ja alkoi imeä sitä antaumuksella. Samalla kuului vaimeaa yninää kun matti nussi häntä. Kuiskasin ja kysyin onko ihanaa saada kunnolla kahta kyrpää ? Katsoi mua syvälle silmiin ja sano olevan ihanaa. Myös me nautimme suunnattomasti. Kaikki alkoi yht äkkiä ja niin sponttaanisti ja se on ihan parasta aina. Erityisesti meitä miehiä kiihottaa se että saamme tuottaa naisille nautintoa.

Kun Matti alkoi saada tarpeeksi hän katsoi mua kysyvästi. Niinpä vaihdoimme paikkoja ja matti aloitti sannan silittelyn ja hyväilyn ja lepäsi samalla itse. Minä jatkoin siitä mihin matti lopetti ja työnnyin takaata sisään. Aloitin rauhallisesti ja pikkuhiljaa kiihdytin tahtia. Samalla katselin viereeni kuinka mun oma kulta nautti vibrasta. Siinä tilanteessa oli jotain todella kiihottavaa. Jatkoimme jonkin aikaa matin ja sannan kanssa puuhastelua ja herrah vetäytyi sivuun. Naiseni ei halunnut jäädä yksin vaan tuli kansamme leikkimään ja käsiemme hyväiltäväksi. Kunnes hetken päästä ne keskittyivät matin kanssa toisiinsa ja minä sain olla sannan kanssa kaksin. Meillä oli kivaa ja nussimme suht villisti. Läpsin Sanna pyllylle kun hän ratsasti kyrvälläni. Kun olin kans huilia vailla ja kävin juomassa sekä lepäsin hetken aikaa niin naiselleni tuli "koti ikävä" ja halusi saada munaani. Kävin makaamaan selälleni ja nainen istui päälleni. Sanna makasi toiseen suuntaan ja päämme kohtasivat vierekkäin. Matti nussi sannaa ja oma kulta mua kun me suutelimme toisiamme. Herra H tuli mukaan ja hieroi sannan klitorista ja sanna nautti suunnattomasti ja yritti hieman karata nautinnolta kun matti nussi häntä. Minä vain halasin ja kuiskasin korvaan että nauti nyt. Ja hän voihkien sano JOOH.

Aloimme olemaan neitini kanssa puhki ja baari vielä odotti ja aloimme lopettelemaan. Olin valmis ja siirryin katselu osastolle ja neitini ja matti viel kiusaili toisiaan runkkaillen. Viimein lähdimme murun kanssa suihkuun tyytyväisinä. Sanna jäi vielä nauttimaan matin ja herrah.n käsittelystä. Me lähdimme baariin suihkun kautta

Guest