Kako kaj vaš ananas?

Erotic Forums Lifestyle Swinging

SpicyMatch Marketing
Wednesday 2 January 2019
Kako kaj vaš ananas?

Torej, kaj imajo skupnega ananas in swingerji? Zdi se nam prav, da pojasnimo naše ugotovitve glede te obstoječe urbane legende, ki loči swingerje od ne-swingerjev. Na internetu lahko najdete več različic teh legend.... morda kakšna celo preveč!

Po virih sodeč, ananas predstavlja gostoljubnost in dobrodošlico. Swingerji pogosto postavijo ananas na verando ali na poštni nabiralnik, s čimer izpostavijo, da imajo pri njih swinger zabavo. Če postavijo ananas narobe obrnjen, potem pomeni, da sami iščejo swinger zabavo, kateri se želijo pridružiti. Zadeva se je prvotno začela, ko so nekateri ljudje v nakupovalnih vozičkih v supermarketih obrnili ananas narobe. Kasneje je popularnost ananasa razširila tudi na oblačila, torbice, čevlje in ostale zadeve. Cela poanta zadeve je, da se ananas uporablja kot prepoznavni simbol med swingerji v javnosti.

Pravijo, da na seksualni ravni, konzumacija ananasa daje boljši okus spolnim tekočinam (pri obeh spolih), kar naredi oralni seks boljši. Poleg tega je rečeno tudi, da je afrodiziak, podaljša erekcijo, včasih pa celo jezik naredi bolj grob, kar naredi oralni seks bolj intenziven. Pravijo, da je za uživanje v prednostih ananasa dovolj že, da pred seksom pojeste en kos ananasa, seveda pa je bolje, če postane ananas del vaše prehrane in ga zauživate redno. No, tukaj imate.... kako postavite ananas pove ali gostite ali iščete swinger zabavo. In ne potrebujete samo eno jabolko na dan.... tudi na ananas ne pozabite, da boste imeli boljši okus!

Uživajte v ananasu!

Empty Avatar

Ananas je zelo dober antiseptik, pomaga tudi ko boli grlo ali ko imate bakterije na jeziku(bel jezik) ampak za nas je najboljše, da izboljša okus obema spoloviloma. Iz izkušenj. Uživajte v oralnem sexu.?

Guest