Službena pot v EDINBURGH 2/3 nadaljevanje zgodbe

Erotic Forums Erotic Stories Real Stories

Empty Avatar
Friday 29 March 2019

Ostanemo sami trije. Milfa obstoji pred nama. Cela v spermi. Milfa, njen tip in jaz. Predstavim se. Med brisanjem sperme in urejanjem obleke izvem, da sta Catharine – Cath in George. Cath si poravna oblačila. George skoči do prtljažnika in prinese whiskey. Pravi škotski whiskey. Zanimiv sem jima. In obratno. Zanimiva sta meni. Sedemo na bližnjo klopco. George odpre in whiskey ponudi Cath, ki naredi dolg požirek s katerim poplakne ostanke sperme. Ponudi meni. Naredim kratek požirek. Dober je vrhunski – spomini na stare pivske čase. Ponudim Georgu.

Zanima ju kako to, da sem se znašel v Edinburghu in kako to, da na “hotspotu”. Službena pot… V Sloveniji dogging scena ni tako razvita kot v UK in me je zanimala še ena izkušnja. Rad raziskujem. Srkata whiskey. Ponudita. Odklonim. Alkohol zadnja leta konzumiram zelo izjemoma, plus vozit je potrebno po levi. Jebeni otočani. Gledam ju. Pašeta skupaj. Cath se p lesketajo oči. Vidno uživa v vlogi prasičke. George pa tudi ves ponosen nase, da zmore sodelovat, ji stat ob strani pri njenih vragolijah. Postaja hladneje. Gledamo se in v očeh nam piše, da to ne bo zadnje naše srečanje. Cath spregovori in predlaga, da se v ponedeljek zvečer dobimo v pubu. Brez razmisleka sprejmem. To je moj zadnji dan, ko si še lahko privoščim zasebne izlete. Pogledam steklenico. Lepo jima teče. Cath še enkrat premerim z očmi. Prava je. Pomežiknem ji. Pomežikne nazaj. Zahvalim se jima za odličen večer in ja vidimo se v ponedeljek. George mi pove lokacijo puba in da njun kontakt. Poslovimo se. Po levi odbrzim do mojega edinburškega bivališča. Center mesta je poln. Sobota je in noč je še mlada. A zame ne več. Počitek se bo prilegel. Pogled proti klifu nad mestom, hop pod tuš in v posteljo.

Nedelja. Prosti dan. Čas zame. Čisto zame. Da strnem misli in vtise zadnjih dni in še posebej prejšnjega večera. Pohajkujem po mestu. Opazujem ljudi, zgradbe, okolje… Fascinira me, da se Škoti glede na vreme oblačijo skoraj pol manj kot jaz. Očitno imajo v sebi še veliko keltske vroče krvi. Mesto je prežeto z zgodovino, starimi stavbami, muzeji, znamenitostmi povezanih s takšnimi in drugačnimi zgodbami… Ko se spenjam proti gradu po stari tlakovani ulici opazim muzej whiskeya. Še nekaj let nazaj bi to bila zame must go ustanova, tokrat mi pa hodi po glavi še samo Cath.

Ponedeljek. Spet ponedeljek, ki mi sicer hodijo prekleto na živce ampak tokrat že drugi ponedeljek, ki ni tipičen in ki bo verjetno prinesel nekaj kar mi bo morda spremenilo mnenje o ponedeljkih.

Oddelam kar sem imel za postorit. Kosim v zdaj že meni priljubljeni restavraciji. Misli mi bežijo k večeru.

Sprehodim se do gradu – spet mimo muzeja whiskeya. Morda pa mi danes zapaše… Sonce zahaja za gradom, prižigajo se luči. Približuje se ura srečanja. Pogledam listek in še enkrat v gmaps preverim lokacijo The Three sisters puba, ki se nahaja v centru mesta nedaleč od mojega domovanja. Turisti, domačini in jaz se spuščamo po ulici z gradu. Vsak k svoji zgodbi ponedeljkovega večera. Le kakšna zgodba se bo spisala meni?

Tuš, oblačenje, pogled na uro. Grem. Odpravim se peš po precej polnih ulicah. Ljudje se odpravljajo k večerjam v restavracije, pube. Stare kamnite hiše, na strehah ogromno dimnikov, špičaste strehe... Zanimiva arhitektura. Poskušam ne mislit na srečanje. Želim se prepustiti toku dogajanja brez pričakovanj. Ko če mi to uspe je ponavadi najboljše. Preveč pričakovanj nas lahko oropa spontanih doživetij. Ponavadi se na takšna srečanja odpravim pravočasno oz. malo prej. Tudi tokrat je temu tako. Pot sem si skušal zapomnit na pamet. Še enkrat levo ter dvakrat desno in bi moral na desni zagledat The Three Sisters… Kljub kilometrini srečevanja s pari in posameznicami vsakič znova začutim pozitivno tremo - rahlo nervozo. Večinoma izgine takoj ko se srečamo. Ostane pa napetost v spodnjicah. Tudi tokrat je že trd.

The three sisters. Dobrih petnajst minut do srečanja. Vstopim. Obokan ogromen pub z večimi prostori. Svetloba je precej pritajena. Izstopa šank z osvetljenimi tekočimi žganimi “relikvijami”. Sedem k šanku. Na tv ju se vrti nogomet, pretirane gneče ni. Natakar me pozdravi. Izjemoma naročim whiskey po priporočilu natakarja – želim škotskega seveda. Srkam odličen whiskey, se razgledujem in čakam. Ura nad šankom kaže še tri minute do osmih. Sedim tako, da lahko opazil, ko bosta prišla. Srknem še zadnjič. Zagledam ju. Zagledam jo. Petke, črne najlonke, rdeča zelo kratka oblekca, čez črna odpeta jaknca. Dekolte več odkriva kot zakriva, piercing se opazi skozi tkanino… Fukiš. Že hoja proti meni nakazuje kaj si želi. Pozdravimo se. Posedemo za bližnjo mizo. Gledam jo. Ko se vsede ji oblekca veš odkriva kot pokriva. Pokažejo se samostoječe najlonke. Kurca mi bo razneslo. Gledam jo, požiram jo. Nekaj mi govorita kako sta se imela za vikend. Požiram jo. Naročimo. Seveda whiskey. Jaz spet izjemoma. Pogovor steče, whiskey tudi. Klepetamo splošno o življenju. Ne da se mi več o tem. Presekam s vprašanjem kdaj in kako to, da sta se odločila za dogging. Cath mi z njenim fukiš škotskim naglasom pove, da je z raznimi neklasičnimi oblikami seksa aktivna že od študentskih let. Ja prav vidim to njeno pohoto, ki jo izžareva tudi z mimiko, ne samo s seksi telesom. Nadaljuje, da nikoli ni mogla biti zvesta samo enemu partnerju. Razlaga kako ji je seks način življenja, da je non stop potrebna, da potrebuje adrenalin povezan s seksom. George samo molči in prikimava. Ne spusti ga do besede. Pove, da je bila v kar nekaj vezah, ki pa se zaradi nerazumevanja njenega načina življenja niso obnesle.

In potem je spoznala Georga, ki jo sprejema takšno kot je - potrebno prasičko. Ne samo to, da jo sprejema, njeno življenje je celo popestril. Vidim ponos v očeh Georga, ki končno pride do besede. Pravi, da je od trenutka ko je kliknil na njen profil na dating strani vedel, da bo njegova. Na prvem zmenku sta se divje pofukala na wc - ju puba in nadaljevala na sosednjem parkirišču. Lepo je to, ko se dva ujameta ampak jaz sem potreben sedaj in zanima me sedanjost ne preteklost. Očitno mi želita predstavit celo zgodbo njunega življenja. Poskušam potrpežljivo poslušat. Utripa mi v hlačah. Pogledi mi švigajo po celi Cath. Požiram jo. Enkrat se ustavijo na joških, drugič na stegnih… Domišljija mi dela sto na uro. Cath razlaga kako sta začela obiskovat swinger klube, se družit s podobno mislečimi pari, občasno tudi s posamezniki. A želela je še več. Več adrenalina. In to jima dajejo srečanja z neznanci na javnih krajih. Dogging. Dobil sem odgovor. Pade druga runda whiskeya – brez mene. Cath vstane, si popravi oblekco, ki ji je zlezla skoraj na pol lepo napete riti in se skupaj z Georgom odpravi na wc. Vrneta se. Cath sede tik ob mene. Na kolenu začutim njeno roko in še nekaj. Pogledam in vidim, da so njene črne tangice. Sežem po njih. Prepojene so s pičkinimi sokovi. O ti prašiča potrebna kako me rajcaš, ji zašepetam na uho. Kurac mi skoraj eksplodira. Najraje bi jo potegnil na mizo in ji ga porinil v potrebno, mokro pičko. Hihitata se. Ne ostanem ji dolžan. Primem jo za roko in pritisnem na mojega trdega kurca. Zagode od ugodja. Presenečenje je uspelo. Njuno in moje. Stiska mi kurca. George pokliče natakarja za plačilo. Ko pride me Cath še kar drži za kurca. George brska po drobižu. Natakarju uhajajo pogledi k roki na mojem kurcu in k njenim joškom. Pri vračilu se zmoti. Opraviči se in v zadregi odhiti k šanku. Verjamem, da smo mu popestrili večer.

Vstanemo. Tangice pospravim v žep jakne. Odpravimo se. Na ulici stopiva vsak na svojo stran prasičke in jo objameva okoli pasu. Pravita da sta nedaleč stran doma in da lahko gremo peš. Po približno petih minutah hoje nas George usmeri k vratom, ki očitno vodijo na notranje dvorišče stare kamnite stanovanjske hiše. Stopimo na hodnik - vežo. Temno je. George prasičko nasloni na steno. Stopi narazen. Oblekca ji zleze proti bokom. George poklekne, potegne oblekco čisto na boke. Z jezikom se loti njene potrebne mokre pičke. Gledam to prečudovito potrebno pičko na kateri se lesketata piercinga in si ga drgnem čez hlače. Menjava. Pokleknem med njeni nogi in opazim da ji iz pičke visi vrvica. Ne ni tista od tampona. Z jezikom se lotim ščegija. Z ustnicami se prisesam na pičko. George jo zalizuje in gnete joški. Pocukam vrvico. Očitno ima v pički kroglici. Potegnem. Prikaže se najprej ena, potem še druga, ne ravno majhna kroglica. O ti prasička potrebna. Ves čas si jih imela v potrebni pički. Pospravim jih v žep jakne. Ližem jo kot nor. Z jezikom se posvetim njenemu ščegiju. Teče iz nje. Cel obraz imam v pičkinih sokovih. Spomnim se, da imam v žepu njene tangice. Vzamem jih, s prsti razprem pičko in jih porivam v notranjost, dokler cele ne izginejo. Zdrzne se. Očitno ji je potegavščina všeč. Predam jo Georgu. Z roko jo prime za pičko, ki jo divje gnete, drgne. Poklekne k njej. Porine ji tri prste v pičko. Izvleče ji premočene tangice in jih na moje presenečenje zatlači v njena usta. Noro. Kurca sem že zdavnaj osvobodil hlač. Drkam. George ji poriva dva, tri, štiri prste v pičko in ji liže ščegija. V nekem trenutku se začne trest. Iz ust ji izleti krik, ki ga ni mogla zadržat. Iz pičke šprica. Fuk squirting. Kakšen orgazem. Obožujem pogled, še raje pa čutim trzajoče žensko telo, ki ga pretresa orgazem. Ko se umiri jo zgrabim za lase in ji nakažem naj počepne. S prsti ji grem v usta in izvlečem tangice. Porinem ji ga. Do jajc. Božansko fafa. Držim jo za lase in glavo potiskam v ritmu fafanja k sebi in od sebe. Ne vzdržim več. Usta ji napolnim z vročo spermo. Pogoltne. Noro kako mi je prišlo. George je nemo opazoval in si ga drgnil čez hlače. Umirimo se. Pogledamo se. Popoln užitek. Popravimo obleko. Z Georgom primeva Cath vsak na svoji strani. Sedaj pa baje res proti njunemu domu, ki je menda oddaljen še samo kakšnih dobrih 5 minut. Hodimo po tlakovani ulici. Spomnim se na premočene tangice, ki sem jih iz njenih ust spravil v žep. Na vratih hiše mimo katere gremo opazim poštni nabiralnik. Odvržem jih točno tja… Spogledamo se in nasmejimo.

Le kaj bo še prinesel ta ponedeljek…

Vas zanima nadaljevanje ?