A very special jam session

Erotic Forums Erotic Stories Real Stories

Empty Avatar
Saturday 8 July 2017

Spoznali smo se v wellness klubu. Posebnem klubu, kjer si pari dovolijo kaj več, kot razkazovati svoje telo. Takoj smo si bili všeč. Ni nas motilo, da prihajamo iz različnih držav.

Oba, Stefana in Andrej sta nežna, topla, preprosta, uglajena človeka. Skupaj smo šli v jaccuzzi, se pogovarjali, pod mehurčki pa so se roke poigravale na telesih najinih žen.

Bilo je lepo. Čutno, nevsiljivo. To pa tudi vse, kar se je med nami zgodilo tisti večer. Dogovorjena sta bila namreč z drugim parom...

Potem smo si pisali. Minilo je več kot pol leta, ko smo se spet srečali v istem klubu. Prišla sta pozno, po službi. Z ženo M sva se do takrat že sprostila, spila eno pijačko in se najedla. Po večerji sem S prišel za hrbet in ji nežno začel masirati ramena. A je zamesil ramena moje žene. Potem smo odšli v rdečo sobo, kjer je dovolj velika postelja za 4.

Nadaljevali smo z masažo. Naoljila sva ženi in pokleknila med njuni nogi. Med masažo sta najina napol speča patrona nežno masirala njuni ritnici. Nežno sva ju gladila po hrbtu, nogah, trebuhu. Ko sem se dotaknil njenih prsi, sta se bradavički izdajalsko napeli. Uživala je tudi žena, obdelovana z nežnim gladenjem. Mucki sta imeli že mokri. Roki sta kmalu zamenjala najina jezika, ki sta poskrbela še za večje užitke. Užival sem v njeni mucki. Vsake toliko se je napela, se vzdignila, zahropla, potem pa se počasi začela spuščati. Kot bi zaplesala s svojim telesom. Žena je hropla pod njegovim toplim jezikom. Pogledala sva se in se nežno poljubila. Potrebujeva stik.

Kondom?, sem vprašal S. Obrnila je glavo in pogledovala okoli. Na omarici sem pograbil dva in ju dal na posteljo poleg nas. S je začela poljubljati M, medtem, ko ji je A še vedno lizal mucko. Potem se je zravnal, odprl kondom, ga nataknil na stoječega in se pripravil na prvi vbod. Stojkota sem oblekel v nepremočljivo pelerino in čakal. Uživam gledati svojo ženo, ko sprejema drugega. Uživam v njenem užitku, ko se ji izdajalsko naježi koža, iz ust pa spusti nekontroliran vzdih. Potem sem ga nežno prislonil na S mucko, se poigral s ščegetavčkom in ga počasi spravil v njo. Tudi S je zahropla. Spreminjal sem kote vboda in jo počasi polnil. Čisto sem se ji posvetil pa vseeno občasno pogledal še proti M. Uživala sta. M in A. Uživala sva tudi midva s S v počasnem, čutnem sexu. Ne vem, koliko časa je trajalo. Bilo je zelo lepo. Še nikoli tako. Potem smo se zamenjali in nadaljevali vsak s svojim. Ženi sta se še naprej božali po dojkah, se poljubljali, mencali ščegetavčka,... Potem je M prišla h koncu, Vedel sem, da se bliža orgazmu. Tudi sam sem napel svoj kanon in čakal na znak za salvo. Prišla je kmalu za njenim zadjim krčem. Za S pa se je zaslišalo glasno odrešujoče vzdihovanje njenega moža. Ulegli smo se in skupaj, preznojeni od fuka, podoživljali, kaj se nam je zgodilo. Nežno smo se še naprej božali po golih telesih.

Potem smo šli pod tuš. Šele takrat nama je A povedal, da je bilo to za njiju prvič, da sta šla do konca z drugim parom. Upava, da bo še kdaj zaigral naš, dobro uglašeni kvartet in da bo imel čimveč koncertov :-)

Guest