Find Swingers

Trondheim Spicy & Social - Party - Validation Party

This is an Official Validation Event This feature is only available to Couples & Single Females

All SpicyMatch Members who attend this Event will receive our Official Validation. Please request your Profile Validation to the staff at the door of this event, and make sure you give them your correct profile name.

Description

Pga Korona/ Corona så relanserer / flytter vi nå dato og håper at ting begynner å normalisere seg da. Da er vi endelig klare for det aller første offisielle SpicyMatch treffet i Trondheim

Sosialtreffet er gratis og blir på byen. Det vil være et nøytralt event og åpent for alle, enten man er medlem her eller ikke. Alle som melder seg på vil få melding om stedet når det nærmer seg.

I forbindelse med sosialtreffet ønsker å invitere alle våre SpicyMatch medlemmer til et ekslusivt vors før selve treffet på byen, og et heftig nach etter byturen. Ønsker du å delta så er prisen 250kr per pers. (55 euro pr par inkl avgifter og 30 euro pr singel dame og 40 euro pr singel mann inkl avgifter). Dette er kun for medlemmer av SpicyMatch, det er begrenset antall plasser så her gjelder det å være tidlig ute.

NB: Antall single billetter vil kunne økes i forhold til å få til ca. 50/50 fordeling kvinner / menn. Dette gjelder kun vors / nach.

Sted for vors og nach vil bli sendt ut når det nærmer seg til alle som har bekreftet at de kommer (du bekrefter at du/dere kommer ved å kjøpe og betale for billett).

Billetten inkluderer:

  • Inngang vors/nach
  • Velkomstdrink
  • Snacks
  • Nattmat

Ta med den drikken dere ønsker, det er mulig å sette ifra seg drikken mens vi er på byen. Vi ber også om at dere tar med egne håndklær, da det er en begrenset mengde i lokalene.

Inngang Vors klokken 18.00, dørene lukkes klokkes 18.30 (ta kontakt om dere trenger spesielle hensyn)

Vi reiser til byen klokken 20.00 hvor det vil være et åpent sosialtreff for alle som ønsker å komme og fra klokken 23.00 vil det være åpent for nach. Dersom det viser seg at det er ledige plasser til nachet vil det være anledning til å kjøpe billett for 250kr pr person på sosialtreffet på byen.(Det vil bli mulighet for å legge igjen baggasje på vors lokasjon, dørene låses)

Inngang Nach klokken 22.30, dørene lukkes klokken 23.30 (Nachet er åpent til ca. 03.30)

Har dere spørsmål angående betaling eller andre henvendleser, vær vennlig å ta kontakt med CoupleTrondheim.

Det er viktig med forhåndsbooking slik at vi kan se hvor mange som ønsker å komme, dersom ingen eller ikke nok kjøper billett så kan vi ikke garantere for at det blir et vors og nach. Billetten er bindene og gir deg retten til entré, den kan ikke refunderes eller selges videre da den er personlig. Vi forbeholder oss også retten til å bortvise gjester som ikke klarer å oppføre seg, er overstadig beruset, eller som vi føler ikke er i stand til å ta vare på sin egen sikkerhet. Det er selvfølgelig nulltoleranse for narkotika.

Billetten refunderes dersom eventet frafaller.

Availability

Type Category Availability Price
Par billett
Various Availability 9 55.00 Book

Dette er en ren par billett, og kan kun kjøpes av par. (Single menn kan etter avtale danne par med single kvinner)

Singel dame
Single Female Availability 2 30.00 Book

Denne billetten gjelder kun for 1 singel dame

Singel mann
Single Male Availability Sold Out 40.00

Denne billetten gjelder kun for 1 singel mann